Modernūs dizaino sprendimai

Vidaus Durys su Juodais Apvadais ir Juoda Stakta: Modernios Dizaino Tendencijos

Durys su juoda apdaila

Modernios Dizaino Tendencijos

Vidaus durys su juodais apvadais ir juoda stakta tampa vis populiaresniu pasirinkimu šiuolaikiniuose interjeruose. Ši dizaino tendencija išsiskiria savo elegancija ir modernumu, suteikdama erdvėms išskirtinį akcentą. Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl tokios durys yra patrauklios, kaip jas pritaikyti skirtinguose interjero stiliuose, ir kokie yra jų praktiniai privalumai.

Lacada Lisa dažytos vidaus durys (juoda apdaila)

169,00 
Lacada Lisa , lygiabriaunės vidaus durys, lygios lakuotos baltai ir juoda stakta bei juodais apvadais.

Į kainą įskaičiuota: 

  • varčia, lakuota baltai, MDF.
  • stakta, juodos spalvos, nesupjauta, 70 mm pločio su gumine tarpine.
  • varstymo kryptis :  universali (surinkimo metu pritaikoma dešininiam ar kairiniam varstymui).
Varčios matmenys: 625x 2030x35 mm, 725x 2030x35 mm, 825x 2030x35 mm, 925x 2030x35 mm. Varčios su stakta matmenys: 670x2060x70 mm, 770x2060x70 mm, 870x2060x70 mm, 970x2060x70 mm. Apvadas dengia net 2135 mm aukščio angą. Komplektuojama su juoda stakta bei juodais apvadais. Ypač konservatyviems meistrams galime pasiūlyti baltą 90 mm pločio medine durų stakta (+ 34 eur).
Add to cart

Kodėl Rinktis Duris su Juodais Apvadais ir Juoda Stakta?

Kontrastas ir Estetika: Juodi apvadai ir stakta sukuria ryškų kontrastą su šviesiomis sienomis ar grindimis, pabrėždami durų formą ir dizainą. Tai suteikia erdvei struktūriškumo ir vizualinį gylį, kuris gali padaryti net paprasčiausią kambarį stilingu.

Modernumas ir Elegancija

Juodos spalvos elementai suteikia modernumo ir prabangos įspūdį.  Tai ypač tinka minimalistiniams ar moderniems interjerams, kur dominuoja švarios linijos ir neutralios spalvos.

Universalumas

 Juoda spalva yra universali ir dera su daugeliu kitų spalvų bei medžiagų.  Tai reiškia, kad durys su juodais apvadais ir stakta gali būti lengvai integruojamos į įvairius dizaino stilius – nuo skandinaviško iki industrinio.

Kaip Pritaikyti Duris su Juodais Apvadais ir Juoda Stakta Skirtinguose Interjero Stiliuose?

  • Minimalizmas: Minimalistiniame interjere dominuoja šviesios spalvos, švarios linijos ir paprastas dizainas. Durys su juodais apvadais ir stakta puikiai tiks, nes jos pridės reikiamą akcentą neperspaudžiant bendro stiliaus.

  • Skandinaviškas Stilius: Šiame stiliuje dažnai naudojamos natūralios medžiagos ir šviesios spalvos. Juodi apvadai ir stakta suteiks skandinaviškam interjerui modernumo ir šiuolaikiškumo, išlaikydami jaukumo pojūtį.

  • Industrinis Stilius: Durys su juodais apvadais ir stakta idealiai tinka industriniam stiliui, kuriame dominuoja metalas, betonas ir neapdorotos medžiagos. Juoda spalva papildys šį stilių, suteikdama pramoninį akcentą.

  • Klasikinis Stilius: Net ir klasikiniame interjere juodi apvadai ir stakta gali atrodyti elegantiškai, jei bus derinami su tradiciniais elementais, pavyzdžiui, dekoratyvinėmis durimis ar prabangiais aksesuarais.

Uno premium LUX 212 vidaus durys

109,00 

Uno Premium, ekodangos vidaus durys su intarsijomis

Modernus durų dizainas su pasirinktos spalvos intarsijomis Premium ekodanga Visus galimus variantus galite atsisiųsti čia.
Select options

Praktiniai privalumai

  1. Atsparumas Nešvarumams: Juodi apvadai ir stakta yra mažiau jautrūs nešvarumams ir įbrėžimams, palyginti su šviesesnėmis spalvomis. Tai ypač svarbu intensyvaus naudojimo erdvėse, pavyzdžiui, koridoriuose ar vaikų kambariuose.

  2. Lengva Priežiūra: Juodos spalvos elementai lengvai valomi ir prižiūrimi. Dulkės ir nedideli nešvarumai mažiau pastebimi, todėl durys išlaiko savo estetinį vaizdą ilgiau.

  3. Ilgaamžiškumas: Kokybiškos medžiagos ir profesionaliai įrengti juodi apvadai bei stakta užtikrina durų ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Apibendrinant vidaus duris su juoda apdaila

Vidaus durys su juodais apvadais ir juoda stakta yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori suteikti savo namams modernų ir elegantišką akcentą. Šie elementai ne tik pagerina bendrą erdvės estetiką, bet ir yra praktiški bei ilgaamžiai. Nepriklausomai nuo jūsų interjero stiliaus, tokios durys gali tapti išskirtiniu dizaino sprendimu, kuris praturtins jūsų namų aplinką.

Nemezja 14 vidaus durys

339,00 

Nemezja 14, dažytos UV titanu baltos vidaus durys

Varčia ir stakta dažyta UV technologija kietintu vandeniniu laku, kuris leidžia pasiekti labai gerą atsparumą sudėtingoms eksploatavimo sąlygoms.
Nemezja  kolekcija

Į kainą įskaičiuota: 

  • varčia —  užlaidinė
  • vyriai —  išoriniai reguliuojami, 3 vnt., sidabrinės spalvos;
  • spynos mechanizmas — gamyklinis, sidabrinės spalvos;
  • varstymo kryptis — dešininė arba kairinė pasirenkama užsakymo metu.
Select options

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *